Αντικαπνιστική καμπάνια made in greece.

 

Χωρίς πολλά πολλά ξεκινάω posting. Καλώς σας βρήκα!

Έβλεπα τις προάλλες τις καινούριες διαφημίσεις που προβάλλονται κατά του καπνίσματος στα ελληνικά κανάλια… Ο τύπος ξαπλωμένος χαλαρά με το τσιγάρο στο στόμα τραβάει μια τζούρα απολαυστικότατη και μετά μας ενημερώνουν ότι μέχρι να ξανακάνει σεξ θα περάσει πολύς καιρός… Τι λες ρε παιδί μου? Συγκλονιστικό. Κυρία βρίσκει τις φίλες της ύστερα από χρόνια και είναι η μόνη καπνίστρια. Εκείνη κάθεται μόνη της, αυτή κι ο πόνος της, κι εμείς μαθαίνουμε ότι την επόμενη φορά οι φίλες της δεν θα την αναγνωρίζουν -λέει- επειδή το κάπνισμα προκαλεί γήρανση του δέρματος!!! ουάου!

Τι είναι αυτά ρε? Αυτά τα ακούμε χρόνια τώρα, έπρεπε να τα κάνετε και σποτάκια? Περισσότερο μου τρέχουν τα σάλια για ένα τσιγαράκι όταν βλέπω το τύπο να τραβάει την τζούρα του έτσι όπως την απολαμβάνει, που αν και καπνιστής το sexάκι του μια χαρά το έκανε… Χρόνια περιμέναμε μια καμπάνια(sic) της προκοπής και πάνε και κάνουνε μια παπαριά που έπρεπε να έχει γίνει τουλάχιστον 25 χρόνια πριν…

Τέτοιες καμπάνιες (η καμπάνια-της καμπάνιας-οι καμπάνιες) χρειάζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. Να τις βλέπεις και να μυρίζεις το θάνατο.

Τρεχάτε βρείτε 5 ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ να πούνε πώς την έπαθαν, βρείτε και 5 ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΥΣ, προβάλλετε τους σε σποτάκια και θα δείτε μετά σοκ. Γιατί μπροστά στην ιδέα του θανάτου, σου φεύγει η μαγκιά. Αλλά του αληθινού θανάτου. Στο κάτω κάτω τόσες αληθινές ιστορίες έχουμε. Και πιο φτηνά θα τους ερχόταν….

Advertisements

About this entry